Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

1. Rekisterin nimi

Alennuksia.fi asiakasrekisteri.

2. Rekisterinpitäjä

Bonoa Media (Y-tunnus 2296345-7), kotipaikka Pori.

3. Rekisteristä vastaava henkilö

Vastuuhenkilön tehtävään kuuluu huolehtia rekisteriasioita hoitavien henkilöiden nimeämisestä sekä huolehtia, että asiakasrekisteriä hoidetaan asianmukaisesti. Hän myös vastaa tämän rekisterin ylläpidosta ja antaa tarvittaessa tarkempia tietoja asiakasrekisteristä ja siihen rekisteröidyn oikeuksista.

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Järjestelmän tarkoituksena on Alennuksia.fi-sivuston asiakassuhteiden hoito.

5. Rekisterin pitämisen peruste

Rekisteröidyt ovat asiakassuhteessa Alennuksia.fi-sivustoon. Järjestelmään rekisteröidään vain asiakkuuden hoitamisen ja yhteydenpidon kannalta tarpeelliset tiedot.

6. Rekisteriin talletetut tiedot

Asiakkaan sähköpostiosoite, sekä mikäli asiakas on ne antanut: nimi ja osoite, mainossopimusten seuraamista ja laskuttamista varten. Rekisterin tietoja käytetään omaan suoramarkkinointiin, jollei asiakas ole suoramarkkinointia kieltänyt.

7. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriä päivitetään asiakkailta tarjouspyyntöjen, tilausten, sopimusten tai muiden asiaan liittyvien yhteydenottojen yhteydessä saaduilla tiedoilla.

8. Säännönmukaiset henkilötietojen luovutukset

Tietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteiden hoitamiseen eikä niitä luovuteta säännönmukaisesti edelleen. Maksamattomien laskujen perintätoimenpiteitä varten voidaan yksittäisiä tietoja luovuttaa kyseisiä palvelua toimeksiannon pohjalta suorittavalle yritykselle.

9. Rekisterin käyttö

Rekisteriä käyttävät ja sen tietoja päivittävät asiakaspalvelutehtävissä olevat tarjouksia ja tilauksia käsittelevät sekä laskutusta, maksujen tarkkailua ja perintää hoitavat henkilöt. Tämän rekisterin käyttö edellyttää käyttäjän henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa.

10. Rekisterin yhdistäminen muihin henkilörekistereihin

Tästä asiakasrekisteristä ei ole yhteyttä muihin rekistereihin.

11. Rekisterin suojaaminen

Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella.

12. Asiakasrekisteritietojen säilytys, arkistointi ja hävittäminen

Asiakastiedot säilyvät rekisterissä myös asiakassuhteen päättymisen jälkeen ellei asikas pyydä niiden poistamisesta, jolloin tiedot hävitetään.

13. Rekisteröidylle tiedottaminen

Järjestelmän rekisteriseloste on nähtävissä Alennuksia.fi:n internetsivustolla.

14. Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi esittää tarkastusoikeutta koskevan pyynnön kirjallisesti tämän rekisterin vastuuhenkilöille. Tarkastusoikeuden toteuttamisesta päättää rekisterin vastuuhenkilö. Tarkastusoikeus toteutetaan mahdollisimman pian. Tähän rekisteriin ei sisälly mitään sellaisia tietoja, joiden osalta tätä tarkastusoikeutta ei voitaisi toteuttaa.

15. Tiedon korjaaminen

Rekisterin vastuuhenkilö päättää tiedon korjaamisesta rekisteröidyn esittämän vaatimuksen mukaisesti. Vaatimus pitää esittää kirjallisesti rekisterin vastuuhenkilölle.

 • Alennuksia.fi

  Alennuksia.fi on nettikauppojen alennuksiin, tarjouksiin ja kampanjoihin erikoistunut sivusto ja blogi. Kerromme myös vinkkejä ilmaistuotteista ja kilpailuista sekä annamme alennuskoodeja. Sivustoamme kannattaa seurata päivittäin sillä lisäämme uusia kampanjoita ja alennuskoodeja aktiivisesti, usein päivittäin. Olemme myös Facebookissa ja Twitterissä.

  Jos kampanja tai tarjous on mielestäsi hyvä, paina Like-nappulaa!


  Yhteydenotot: info ät alennuksia.fi

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

 • Ajankohtaiset alennuskoodit

  Uudesta mallistosta -10% alennus!
  -10% alennus uuden malliston kengistä. Koskee new collection/uutuudet merkattuja tuotteita.
  SYYS1
  Ei koske jo alennettuja tuotteita.

  Pop up ale Savannilla -50%!
  Kaikki tuotteet* -50% to-su 15.-18.9. koodilla POPUP16 (*alennus ei koske aitoja kultakoruja, lahjakortteja tai ale-tuotteita).
  POPUP16
 • Ajankohtaiset kampanjat:

 • Avainsanat

 • Edullinen majoitus netistä: