Blue Tomatossa talvi-ale, alennukset jopa 60 %

Julkaistu : 14. 01. 2015

Blue Tomato verkkokauppa on Alennuksia.fi:n uusin yhteistyökumppani. Blue Tomato Snow, Surf & Skaten ensimmäiset askeleet menestykselle otettiin, kun lumilautailun euroopan mestari Gerfried Schuller perusti lumilautailukoulun vuonna 1988. Tämä piskuinen lumilautailukoulu kehittyi pian verkkokaupaksi, joka tunnetaan laajalti myös Itävallan ulkopuolella. Seuraava virstanpylväs saavutettiin vuonna 1994, kun ensimmäinen kivijalkamyymälä avattiin Schladmingiin. Tänä päivänä Blue Tomatolla on 11 liikettä Itävallassa ja 9 liikettä Saksassa. Nämä myymälät ovat sijoittautuneet isoihin kaupunkeihin kuten Berliiniin, Hamburgiin, Müncheniin, Innsbruckkiin, Wieniin, Graziin sekä Linziin. Verkko- ja kivijalkamyymälöisen lisäksi Blue Tomatolla on edelleen lumilautailukoulu Obertauernissa, missä sijaitsee myös suuri testikeskus Blue Tomaton tuotteille.

Blue Tomato myy muun muassa lumilautoja, lumilautailutakkeja, pipoja, laskettelulaseja, aurinkolaseja, teknisiä aluskerrastoja, lumilautailukypäriä, huppareita, puseroita, verryttelyhousuja, talvikenkiä, talvitakkeja, neuleita, villapaitoja, lumivyöryreppuja ja laskukenkiä. Blue Tomaton myymiä merkkejä ovat esimerkiksi Burton, Roxy, O’Neill, Zimstern, Bonfire, 686, Picture, Jones, Rome, Nitro, Arbor, Capita, Gnu, Adidas ZX Flux, Nike Janoski, GoPro Cam ja Red Bull Racing.

Nyt Blue Tomatolla on käynnissä talviale. Top merkit -60% alennuksella. Suuri valikoima.

>>> Klikkaa tästä alennusmyyntiin! <<<

Lukijoiden käyttämät hakutermit:

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.fi

  Alennuksia.fi on nettikauppojen alennuksiin, tarjouksiin ja kampanjoihin erikoistunut sivusto ja blogi. Kerromme myös vinkkejä ilmaistuotteista ja kilpailuista sekä annamme alennuskoodeja. Sivustoamme kannattaa seurata päivittäin sillä lisäämme uusia kampanjoita ja alennuskoodeja aktiivisesti, usein päivittäin. Olemme myös Facebookissa ja Twitterissä.

  Jos kampanja tai tarjous on mielestäsi hyvä, paina Like-nappulaa!


  Yhteydenotot: info ät alennuksia.fi

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

 • Ajankohtaiset alennuskoodit

  Uudesta mallistosta -10% alennus!
  -10% alennus uuden malliston kengistä. Koskee new collection/uutuudet merkattuja tuotteita.
  SYYS1
  Ei koske jo alennettuja tuotteita.

  Pop up ale Savannilla -50%!
  Kaikki tuotteet* -50% to-su 15.-18.9. koodilla POPUP16 (*alennus ei koske aitoja kultakoruja, lahjakortteja tai ale-tuotteita).
  POPUP16
 • Ajankohtaiset kampanjat:

 • Avainsanat

 • Edullinen majoitus netistä: