Maxivision on paras tapa katsoa televisiota – valittavana on yli 140 kanavaa

Julkaistu : 23. 12. 2014

Maxivision on kaikkialla Suomessa toimiva tv-palvelu, jonka maksu-tv-kanavat välitetään televisioon minkä tahansa operaattorin 2 Mbps tai nopeamman laajakaistaliittymän ja Maxivisionin HD-digiboxin kautta. Asiakas voi vaihdella tilaamiaan TV-palveluja vaikka kuukausittain ja pääsee katsomaan valitsemiaan kanavia jo 30 sekunnissa! Ohjelmat voi ajastaa netissä ja tallentaa vaikka kymmeniä maksukanavia yhtäaikaisesti. Palveluja voi tilata my.maxivision.fi –palvelukeskuksesta netissä vuorokauden ympäri.

Maxivisionin lisäkanavilta ja kanavapaketeista löytyy teemoittain ryhmiteltynä elokuvia, viihdettä, urheilua, lastenohjelmia, tiedettä, historiaa, musiikkia, luonto-ohjelmia, aikuisviihdettä ja paljon muuta. Myös ruotsin- ja venäjänkielistä ohjelmistoa on kattavasti. Et joudu tilaamaan täytekanavia! Kun asiakas on tilannut Maxivision-peruspalvelun, voi hän valita muut palvelunsa vapaasti Maxivision-kanavapaketeista, lisäkanavista ja tallennustilasta.

Maxivision-peruspalvelu sisältää:
*Suomen vapaat digi-TV-kanavat laajakaistan kautta.
*5 lisäkanavaa: Taivas TV7, Eurosport, Discovery Channel, Deutsche Welle, TV5 Monde.
*Kahden viikon ohjelmaopas (EPG) netissä ja digiboxissa.
*Foreca-sääpalvelu digiboxissa.

Maxivision tv-palvelusssa tallenteet tallentuvat verkkoon Aikakoneeksi nimetyn palvelun avulla. Tallennukset voi ajastaa missä ja milloin tahansa netistä. Tv-sarjat tai muut mielenkiinnon kohteet voi ajastaa myös automaattisesti. Mahdollista on myös tallentaa vaikka kaikkia tilattuja kanavia yhtäaikaisesti ja katsoa samalla haluamaansa kanavaa televisiosta.

Klikkaa bannerista tutustumaan palveluun!

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.fi

  Alennuksia.fi on nettikauppojen alennuksiin, tarjouksiin ja kampanjoihin erikoistunut sivusto ja blogi. Kerromme myös vinkkejä ilmaistuotteista ja kilpailuista sekä annamme alennuskoodeja. Sivustoamme kannattaa seurata päivittäin sillä lisäämme uusia kampanjoita ja alennuskoodeja aktiivisesti, usein päivittäin. Olemme myös Facebookissa ja Twitterissä.

  Jos kampanja tai tarjous on mielestäsi hyvä, paina Like-nappulaa!


  Yhteydenotot: info ät alennuksia.fi

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

 • Ajankohtaiset alennuskoodit

  Uudesta mallistosta -10% alennus!
  -10% alennus uuden malliston kengistä. Koskee new collection/uutuudet merkattuja tuotteita.
  SYYS1
  Ei koske jo alennettuja tuotteita.

  Pop up ale Savannilla -50%!
  Kaikki tuotteet* -50% to-su 15.-18.9. koodilla POPUP16 (*alennus ei koske aitoja kultakoruja, lahjakortteja tai ale-tuotteita).
  POPUP16
 • Ajankohtaiset kampanjat:

 • Avainsanat

 • Edullinen majoitus netistä: