Hyvinvoinnin Tavaratalon talvialessa alennukset jopa 64 %!

Julkaistu : 23. 12. 2014

Hyvinvoinnin Tavaratalo aloitti talvialensa ja nyt tarjoaa jopa 64 prosentin alennuksia tuotteistaan. Hyvinvoinnin Tavaratalon reilusta lähes 4000 tuotteen valikoimasta tilaat vaivattomasti ja edullisesti terveystuotteet, luontaistuotteet, Reilun kaupan tuotteet, luomuelintarvikkeet, urheiluravinteet, luonnonkosmetiikkaa sekä ekologisia pesu- ja puhdistusaineita. Merkkejä ovat luonnontuotteissa muun muassa A.Vogel, Biomed, Bioteekki, Enzymedica, Evonia, Eye Q, Frantsila, Gefilus, Gerimax, Imedeen, Karin Havupuu, Leader, Möller, Pascoe, Regulat, Silicea, Tri Tolonen ja Vida, painonhallinnassa ACKD Easy Diet, Allevo, Naturdiet ja Nutrilett, urheiluravinteissa Fast, Finnmax, Gainomax, Gutzy, Hart-Sport, Leader, Maxim, Organic Food Bar ja Trek, lemmikkiruokapuolella mm. luomulaatuiset Yarrah kissan- ja koiranruoat sekä Royal Animal ravintolisät.

>> Klikkaa tästä tavarataloon <<

Lukijoiden käyttämät hakutermit:

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.fi

  Alennuksia.fi on nettikauppojen alennuksiin, tarjouksiin ja kampanjoihin erikoistunut sivusto ja blogi. Kerromme myös vinkkejä ilmaistuotteista ja kilpailuista sekä annamme alennuskoodeja. Sivustoamme kannattaa seurata päivittäin sillä lisäämme uusia kampanjoita ja alennuskoodeja aktiivisesti, usein päivittäin. Olemme myös Facebookissa ja Twitterissä.

  Jos kampanja tai tarjous on mielestäsi hyvä, paina Like-nappulaa!


  Yhteydenotot: info ät alennuksia.fi

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

 • Ajankohtaiset alennuskoodit

  Uudesta mallistosta -10% alennus!
  -10% alennus uuden malliston kengistä. Koskee new collection/uutuudet merkattuja tuotteita.
  SYYS1
  Ei koske jo alennettuja tuotteita.

  Pop up ale Savannilla -50%!
  Kaikki tuotteet* -50% to-su 15.-18.9. koodilla POPUP16 (*alennus ei koske aitoja kultakoruja, lahjakortteja tai ale-tuotteita).
  POPUP16
 • Ajankohtaiset kampanjat:

 • Avainsanat

 • Edullinen majoitus netistä: