Superkilpailuttaja kilpailuttaa sähkön puolestasi

Julkaistu : 29. 04. 2014

Superkilpailuttaja-kilpailutuspalvelu tekee sähköyhtiön kilpailutuksen asiakkaan kannalta entistä helpommaksi, läpinäkyvämmäksi ja mikä parasta, asiakas saa kilpailutuksen hyödyn heti sopimuksen alkaessa selvänä rahana tililleen.

Superkilpailuttaja maksaa kilpailutuksen hyödyn asiakkaalle riihikuivana rahana heti sopimuksen teon yhteydessä. Tavallisessa kilpailutuksessa sähkösopimuksen hinta laskee ja kuluttaja saa joka kuukausi pienen säästön. Superkilpailuttajan kautta sähkösopimuksen hinta pysyy ennallaan, mutta koko tulevan sopimuskauden säästöt saa tililleen heti sopimuksen alkamishetkellä. Asiakas voi myös vaihtoehtoisesti valita pienemmän kWh hinnan, jolloin säästö maksetaan ajan kuluessa.

—> Klikkaa Superkilpailuttajaan tästä! <---

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.fi

  Alennuksia.fi on nettikauppojen alennuksiin, tarjouksiin ja kampanjoihin erikoistunut sivusto ja blogi. Kerromme myös vinkkejä ilmaistuotteista ja kilpailuista sekä annamme alennuskoodeja. Sivustoamme kannattaa seurata päivittäin sillä lisäämme uusia kampanjoita ja alennuskoodeja aktiivisesti, usein päivittäin. Olemme myös Facebookissa ja Twitterissä.

  Jos kampanja tai tarjous on mielestäsi hyvä, paina Like-nappulaa!


  Yhteydenotot: info ät alennuksia.fi

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

 • Ajankohtaiset alennuskoodit

  Uudesta mallistosta -10% alennus!
  -10% alennus uuden malliston kengistä. Koskee new collection/uutuudet merkattuja tuotteita.
  SYYS1
  Ei koske jo alennettuja tuotteita.

  Pop up ale Savannilla -50%!
  Kaikki tuotteet* -50% to-su 15.-18.9. koodilla POPUP16 (*alennus ei koske aitoja kultakoruja, lahjakortteja tai ale-tuotteita).
  POPUP16
 • Ajankohtaiset kampanjat:

 • Avainsanat

 • Edullinen majoitus netistä: