Tilaa uutuuslehti Costume puoleen hintaan

Julkaistu : 27. 08. 2012

Tyyliin ja kauneuteen keskittyvä uutuuslehti Costume saapui vihdoin Suomeen! Costume-lehti pe­rus­tuu Bon­nie­rin Tans­kas­sa ja Nor­jas­sa jul­kai­se­maan Costume-muo­ti­leh­teen, mut­ta lehteä on rää­tä­löi­ty Suo­men mark­ki­noil­le.

Helsingin Sanomat kertoo lehdestä seuraavaa:

Tu­tuis­ta kuo­ris­ta huo­li­mat­ta Cos­tu­me vi­li­see oi­val­luk­sia, uu­sia ideoi­ta ja huo­lel­lis­ta toi­mi­tus­työ­tä. Hel­sin­ki­läis­ten ka­tu­tyy­lien rin­nal­le on haet­tu vas­taa­via Pa­rii­sis­ta, Mi­la­nos­ta ja Lon­toos­ta pai­kal­lis­ten ka­tu­tyy­li­blo­gien avul­la. Muo­ti­har­ras­ta­jaa au­te­taan va­lit­se­maan syk­syn soit­to­lis­ta lem­pi­suun­nit­te­li­jan muo­ti­näy­tök­sen kap­pa­leis­ta. Leh­den julk­kis­haas­tat­te­lu on teh­ty vaat­tei­ta muo­tib­log­ga­rin kans­sa so­vi­tel­len.

Alennuksia.fi:n kautta taatusti edullisin tutustumistarjous Costumesta:

Tilaa kauneuteen ja tyyliin keskittyvä Costume -lehti: 10 numeroa vain 34,50 € (norm. 69,00€)

Saat kaupan päälle IVANAHelsinki Sailor-huivin ja


Lukijoiden käyttämät hakutermit:

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.fi

  Alennuksia.fi on nettikauppojen alennuksiin, tarjouksiin ja kampanjoihin erikoistunut sivusto ja blogi. Kerromme myös vinkkejä ilmaistuotteista ja kilpailuista sekä annamme alennuskoodeja. Sivustoamme kannattaa seurata päivittäin sillä lisäämme uusia kampanjoita ja alennuskoodeja aktiivisesti, usein päivittäin. Olemme myös Facebookissa ja Twitterissä.

  Jos kampanja tai tarjous on mielestäsi hyvä, paina Like-nappulaa!


  Yhteydenotot: info ät alennuksia.fi

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

 • Ajankohtaiset alennuskoodit

  Uudesta mallistosta -10% alennus!
  -10% alennus uuden malliston kengistä. Koskee new collection/uutuudet merkattuja tuotteita.
  SYYS1
  Ei koske jo alennettuja tuotteita.

  Pop up ale Savannilla -50%!
  Kaikki tuotteet* -50% to-su 15.-18.9. koodilla POPUP16 (*alennus ei koske aitoja kultakoruja, lahjakortteja tai ale-tuotteita).
  POPUP16
 • Ajankohtaiset kampanjat:

 • Avainsanat

 • Edullinen majoitus netistä: