Hotellimaailmasta hiihtoloman ennakkotarjoukset

Julkaistu : 25. 01. 2012

Hotellimaailmasta saat hiihtolomaviikkojen hotelliyöt edullisesti ennakkohintaan, kun teet varauksen Hotellimaailmasta viimeistään 1.2.2012. Käytä varatessasi alennuskoodia/tuotetunnusta MATKA2012. Huonehinnat yhdelle tai kahdelle ovat alkaen 63 € / yö. Alle 14-vuotiaat lapset ilman omaa lisävuodetta majoittuvat veloituksetta samassa huoneessa vanhempien kanssa. Lisävuode tai junnupatja lapselle on alkaen 10 € / yö (hinta vaihtelee hotelleittain). Tarjouksen piirissä Cumulus, Rantasipi ja Holiday Inn -hotelleja sekä Hotelli Seurahuone ja Crowne Plaza Helsinki.

Katso Hotellimaailman hiihtolomatarjoukset tästä linkistä!

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.fi

  Alennuksia.fi on nettikauppojen alennuksiin, tarjouksiin ja kampanjoihin erikoistunut sivusto ja blogi. Kerromme myös vinkkejä ilmaistuotteista ja kilpailuista sekä annamme alennuskoodeja. Sivustoamme kannattaa seurata päivittäin sillä lisäämme uusia kampanjoita ja alennuskoodeja aktiivisesti, usein päivittäin. Olemme myös Facebookissa ja Twitterissä.

  Jos kampanja tai tarjous on mielestäsi hyvä, paina Like-nappulaa!


  Yhteydenotot: info ät alennuksia.fi

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

 • Ajankohtaiset alennuskoodit

  Uudesta mallistosta -10% alennus!
  -10% alennus uuden malliston kengistä. Koskee new collection/uutuudet merkattuja tuotteita.
  SYYS1
  Ei koske jo alennettuja tuotteita.

  Pop up ale Savannilla -50%!
  Kaikki tuotteet* -50% to-su 15.-18.9. koodilla POPUP16 (*alennus ei koske aitoja kultakoruja, lahjakortteja tai ale-tuotteita).
  POPUP16
 • Ajankohtaiset kampanjat:

 • Avainsanat

 • Edullinen majoitus netistä: