Zooplussasta ruuat ja tarvikkeet lemmikeille: 10 % alennus ensitilaajalle!

Julkaistu : 4. 12. 2011

Zooplus on Alennuksia.fi:n uusin yhteistyökumppani. Zooplus on Euroopan suurin internetissä toimiva lemmikkieläintarvikkeiden jälleenmyyjä. Suomessa verkkokauppa on toiminut vuodesta 2010. Zooplussasta saat yli 7000 nimikettä päivittäistarvikkeita että erikoistuotteita koirille, kissoille, pieneläimille, akvaariokaloille, linnuille ja matelijoille.

Tilaa nyt niin saat automaattisesti 10 % alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi! Yli 39 euron tilaukset toimitetaan toimituskuluitta. Lisäksi zooplussan palkkio-ohjelmassa keräät jokaisesta ostoksestasi zooPlusPisteitä, jotka ovat hyödynnettävissä ostoksissasi.

Klikkaa Zooplussan nettikauppaan tästä!


Lukijoiden käyttämät hakutermit:

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.fi

  Alennuksia.fi on nettikauppojen alennuksiin, tarjouksiin ja kampanjoihin erikoistunut sivusto ja blogi. Kerromme myös vinkkejä ilmaistuotteista ja kilpailuista sekä annamme alennuskoodeja. Sivustoamme kannattaa seurata päivittäin sillä lisäämme uusia kampanjoita ja alennuskoodeja aktiivisesti, usein päivittäin. Olemme myös Facebookissa ja Twitterissä.

  Jos kampanja tai tarjous on mielestäsi hyvä, paina Like-nappulaa!


  Yhteydenotot: info ät alennuksia.fi

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

 • Ajankohtaiset alennuskoodit

  Uudesta mallistosta -10% alennus!
  -10% alennus uuden malliston kengistä. Koskee new collection/uutuudet merkattuja tuotteita.
  SYYS1
  Ei koske jo alennettuja tuotteita.

  Pop up ale Savannilla -50%!
  Kaikki tuotteet* -50% to-su 15.-18.9. koodilla POPUP16 (*alennus ei koske aitoja kultakoruja, lahjakortteja tai ale-tuotteita).
  POPUP16
 • Ajankohtaiset kampanjat:

 • Avainsanat

 • Edullinen majoitus netistä: