Elloksella 40 % jouluale

Julkaistu : 1. 12. 2011

Elloksella on nyt meneillään joulun alennusmyynti teemalla “Koko joulu samasta paikasta”. Nyt saat Elloksen tilauksista 40 % alennuksen: 40%:n alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia ja mattoja. Alennus on voimassa 4.12.2011 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Voit tehdä myös löytöjä Elloksen ale-osastolta, jossa kampanjamyynnissä on tuotteita jopa 70 % alennuksin. Tämä kampanja kestää 24.2.2012 saakka.

Siirry Elloksen aleen tästä!

Lukijoiden käyttämät hakutermit:

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.fi

  Alennuksia.fi on nettikauppojen alennuksiin, tarjouksiin ja kampanjoihin erikoistunut sivusto ja blogi. Kerromme myös vinkkejä ilmaistuotteista ja kilpailuista sekä annamme alennuskoodeja. Sivustoamme kannattaa seurata päivittäin sillä lisäämme uusia kampanjoita ja alennuskoodeja aktiivisesti, usein päivittäin. Olemme myös Facebookissa ja Twitterissä.

  Jos kampanja tai tarjous on mielestäsi hyvä, paina Like-nappulaa!


  Yhteydenotot: info ät alennuksia.fi

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

 • Ajankohtaiset alennuskoodit

  Uudesta mallistosta -10% alennus!
  -10% alennus uuden malliston kengistä. Koskee new collection/uutuudet merkattuja tuotteita.
  SYYS1
  Ei koske jo alennettuja tuotteita.

  Pop up ale Savannilla -50%!
  Kaikki tuotteet* -50% to-su 15.-18.9. koodilla POPUP16 (*alennus ei koske aitoja kultakoruja, lahjakortteja tai ale-tuotteita).
  POPUP16
 • Ajankohtaiset kampanjat:

 • Avainsanat

 • Edullinen majoitus netistä: