Kiinnostaako sähkötupakka? Uusi kotimainen verkkokauppa avattu!

Julkaistu : 8. 11. 2011

Sähkötupakka on terveellinen vaihtoehto tupakalle ja tapa päästä kokonaan eroon tupakasta. Sähkötupakka eli esavuke tarjoaa käyttäjälle vastaavan elämyksen, jonka tavallisen tupakan polttaminen aiheuttaa. Sähkösavukkeessa savu tuotetaan nesteen avulla. Etupakkaan nesteitä on saatavilla useita erilaisia makuja. Sähkötupakan etu normaaliin savukkeeseen verratuna on se, että se ei sisällä haitallisia aineita kuten tervaa, häkää tai muita normaalin tupakan myrkkyjä.

eSauhut.fi on suomalainen verkkokauppa, jonka kautta voit hankkia kotimaisen toimijan kautta turvallisesti sähkötupakka-aloituspakkauksia, atomisaattoreita, enesteitä sekä tarvikkeita. Voit maksaa ostoksesi kotimaisessa verkkopankissa.

Nyt eSauhuissa tarjolla muun muassa eGo-TC 900mAh Aloituspakkaus, Smoktech 510-T Aloituspakkaus ja Smoktech DSE601 Piippu Aloituspakkaus sekä nesteitä kuten spearmint, cherry cola ja vanilla dream.

Tutustu eSauhut.fi:hin tästä linkistä!

Lukijoiden käyttämät hakutermit:

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.fi

  Alennuksia.fi on nettikauppojen alennuksiin, tarjouksiin ja kampanjoihin erikoistunut sivusto ja blogi. Kerromme myös vinkkejä ilmaistuotteista ja kilpailuista sekä annamme alennuskoodeja. Sivustoamme kannattaa seurata päivittäin sillä lisäämme uusia kampanjoita ja alennuskoodeja aktiivisesti, usein päivittäin. Olemme myös Facebookissa ja Twitterissä.

  Jos kampanja tai tarjous on mielestäsi hyvä, paina Like-nappulaa!


  Yhteydenotot: info ät alennuksia.fi

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

 • Ajankohtaiset alennuskoodit

  Uudesta mallistosta -10% alennus!
  -10% alennus uuden malliston kengistä. Koskee new collection/uutuudet merkattuja tuotteita.
  SYYS1
  Ei koske jo alennettuja tuotteita.

  Pop up ale Savannilla -50%!
  Kaikki tuotteet* -50% to-su 15.-18.9. koodilla POPUP16 (*alennus ei koske aitoja kultakoruja, lahjakortteja tai ale-tuotteita).
  POPUP16
 • Ajankohtaiset kampanjat:

 • Avainsanat

 • Edullinen majoitus netistä: