Edulliset legot Lekmeristä pukinkonttiin

Julkaistu : 12. 11. 2011

Lekmer lelujen verkkokauppa myy monipuolisen muun valikoiman lisäksi muun muassa legoja. Osta legot Lekmeristä joululahjaksi: voit tilata lelut laskulla ilman erillistä lisämaksua.

Lekmerin valikoimassa on mm. LEGO DUPLO, LEGO Agents, LEGO Atlantis, LEGO Belville, LEGO Ben 10 Alien Force, LEGO Bionicle, LEGO Castle, LEGO City, LEGO Creator, LEGO Exo-Force, LEGO Indiana Jones, LEGO Mars Mission, LEGO Mindstorms, LEGO Pirates, LEGO Power Miners, LEGO Racers, Lego Space Police, LEGO Star Wars, LEGO Technic ja LEGO Toy Story -sarjat. Juuri nyt tarjouksia mm. Lego Space Police Attackplan -23 %, Lego Duplo Eläintarha -13 %, Lego World Racers Snake Canyon -23 % ja niin edelleen.

Klikkaa Lekmerin verkkokauppaan tästä!

Lukijoiden käyttämät hakutermit:

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.fi

  Alennuksia.fi on nettikauppojen alennuksiin, tarjouksiin ja kampanjoihin erikoistunut sivusto ja blogi. Kerromme myös vinkkejä ilmaistuotteista ja kilpailuista sekä annamme alennuskoodeja. Sivustoamme kannattaa seurata päivittäin sillä lisäämme uusia kampanjoita ja alennuskoodeja aktiivisesti, usein päivittäin. Olemme myös Facebookissa ja Twitterissä.

  Jos kampanja tai tarjous on mielestäsi hyvä, paina Like-nappulaa!


  Yhteydenotot: info ät alennuksia.fi

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

 • Ajankohtaiset alennuskoodit

  Uudesta mallistosta -10% alennus!
  -10% alennus uuden malliston kengistä. Koskee new collection/uutuudet merkattuja tuotteita.
  SYYS1
  Ei koske jo alennettuja tuotteita.

  Pop up ale Savannilla -50%!
  Kaikki tuotteet* -50% to-su 15.-18.9. koodilla POPUP16 (*alennus ei koske aitoja kultakoruja, lahjakortteja tai ale-tuotteita).
  POPUP16
 • Ajankohtaiset kampanjat:

 • Avainsanat

 • Edullinen majoitus netistä: