Varustelekasta käytettyjä maihareita alkaen 16,50 euroa

Julkaistu : 3. 10. 2011

Varusteleka myy kaikenlaista armeijatavaraa – uutta ja käytettyä. Eräs suosittu artikkeli ovat käytetyt maihinnousukengät. Onhan tunnettua, että armeijakäyttöön ei tavallisesti huonoa tavaraa tilata, joten käytettynäkin maiharit ovat hintalaatusuhteeltaan vähintään hyviä ellei erinomaisia ostoksia. Käytettynä voit hankkia ainakin saksalaiset, suomalaiset, eteläafrikkalaiset, tanskalaiset, tsekkoslovakialaiset tai amerikkalaiset varsikengät. Hinnalla ne eivät ole pilattu, hintahaitari alkaa 16,50 eurosta!

Tästä linkistä pääset suoraan Varustelekan käytettyihin maihareihin

Luonnollisesti Varusteleka myy myös uusia, käyttämättömiä maihinnousukenkiä!

Lukijoiden käyttämät hakutermit:

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.fi

  Alennuksia.fi on nettikauppojen alennuksiin, tarjouksiin ja kampanjoihin erikoistunut sivusto ja blogi. Kerromme myös vinkkejä ilmaistuotteista ja kilpailuista sekä annamme alennuskoodeja. Sivustoamme kannattaa seurata päivittäin sillä lisäämme uusia kampanjoita ja alennuskoodeja aktiivisesti, usein päivittäin. Olemme myös Facebookissa ja Twitterissä.

  Jos kampanja tai tarjous on mielestäsi hyvä, paina Like-nappulaa!


  Yhteydenotot: info ät alennuksia.fi

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

 • Ajankohtaiset alennuskoodit

 • Ajankohtaiset kampanjat:

 • Avainsanat

 • Edullinen majoitus netistä: