Omenahotelleista kolme yötä kahden hinnalla

Julkaistu : 7. 10. 2011

Omenahotelleilla on nyt hyvä tarjous syyslomalle: 10.-31.10.2011 välisenä aikana saat kolme yötä kahden hinnalla (edullisin yö on ilmainen). Tarjous on voimassa 28.10.2011 kaikissa Suomen Omenahotelleissa. Yhdessä huoneessa yöpyy 1-4 henkilöä ja huoneen hinta ei riipu siinä yöpyvien henkilöiden määrästä. Omenahotelleja on Suomessa Helsingissä, Jyväskylässä, Tampereella, Turussa, Vaasassa, Seinäjoella ja Lahdessa. Hinnat ovat alkaen 45 euroa/yö.

Varaa Omena Hotels huoneesi tästä linkistä!

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.fi

  Alennuksia.fi on nettikauppojen alennuksiin, tarjouksiin ja kampanjoihin erikoistunut sivusto ja blogi. Kerromme myös vinkkejä ilmaistuotteista ja kilpailuista sekä annamme alennuskoodeja. Sivustoamme kannattaa seurata päivittäin sillä lisäämme uusia kampanjoita ja alennuskoodeja aktiivisesti, usein päivittäin. Olemme myös Facebookissa ja Twitterissä.

  Jos kampanja tai tarjous on mielestäsi hyvä, paina Like-nappulaa!


  Yhteydenotot: info ät alennuksia.fi

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

 • Ajankohtaiset alennuskoodit

  Uudesta mallistosta -10% alennus!
  -10% alennus uuden malliston kengistä. Koskee new collection/uutuudet merkattuja tuotteita.
  SYYS1
  Ei koske jo alennettuja tuotteita.

  Pop up ale Savannilla -50%!
  Kaikki tuotteet* -50% to-su 15.-18.9. koodilla POPUP16 (*alennus ei koske aitoja kultakoruja, lahjakortteja tai ale-tuotteita).
  POPUP16
 • Ajankohtaiset kampanjat:

 • Avainsanat

 • Edullinen majoitus netistä: