Hanki kahvakuulat edullisesti netistä

Julkaistu : 1. 10. 2011

Fitnesstukulla on valikoimassaan erilaisia edullisia kahvakuulia ja mahdollista on hankkia myös treenaamaan opastava kahvakuula-DVD. Kuulien painot vaihtelevat 3 kilosta aina 20 kiloon saakka. Merkkivaihtoehtoina ovat Gymstick, Abilica ja Reebok Studio.

Klikkaa ja osta:

Kahvakuula on harjoitteluväline, joka on rautaisen kuulan ja kahvan yhdistelmä. Kahvakuulalla on harjoiteltu jo vuosisatoja Itä-Euroopassa ja 1990-luvun lopulla se alkoi saada jalansijaa myös Suomessa. Suomessakin on kyllä jo 1900-luvun alussa kilpailtu kahdessa eri kahvakuulan nostomuodossa. Kahvakuulaharjoittelu on sekoitus monenlaista erilaista liikuntaa. Harjoitteet voivat olla voimailua yksinkertaista painoa nostelemalla, monien lihasryhmien yhteistä harjoittamista kuulan liikuttamisen aikaan saamiseksi tai reipasta kuntoilua, jota tekniikoiden ja kuntosi parantuessa voit jatkaa kymmeniä minuutteja. Eli haastavaa ja mielenkiintoista liikuntaa. Oikealla painonvalinnalla kahvakuulaharjoittelu sopii kaiken ikäisille kuntoilijoillle.

Lukijoiden käyttämät hakutermit:

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.fi

  Alennuksia.fi on nettikauppojen alennuksiin, tarjouksiin ja kampanjoihin erikoistunut sivusto ja blogi. Kerromme myös vinkkejä ilmaistuotteista ja kilpailuista sekä annamme alennuskoodeja. Sivustoamme kannattaa seurata päivittäin sillä lisäämme uusia kampanjoita ja alennuskoodeja aktiivisesti, usein päivittäin. Olemme myös Facebookissa ja Twitterissä.

  Jos kampanja tai tarjous on mielestäsi hyvä, paina Like-nappulaa!


  Yhteydenotot: info ät alennuksia.fi

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

 • Ajankohtaiset alennuskoodit

  Uudesta mallistosta -10% alennus!
  -10% alennus uuden malliston kengistä. Koskee new collection/uutuudet merkattuja tuotteita.
  SYYS1
  Ei koske jo alennettuja tuotteita.

  Pop up ale Savannilla -50%!
  Kaikki tuotteet* -50% to-su 15.-18.9. koodilla POPUP16 (*alennus ei koske aitoja kultakoruja, lahjakortteja tai ale-tuotteita).
  POPUP16
 • Ajankohtaiset kampanjat:

 • Avainsanat

 • Edullinen majoitus netistä: