Alennuskoodi T-paidat.fi:ltä

Julkaistu : 3. 10. 2011

T-paidat.fi:n verkkokauppa tarjoaa edulliseen hintaan perusvaatteita laajalla koko- ja värivalikoimalla. Suosituimpana artikkelina ovat Fruit of the Loomin paidat. Paitoja on mahdollista tilata myös omalla tekstillä.

T-paidat.fi:ssä on menossa hyllyjen syystyhjennys, jossa alennukset 30/50-prosenttia. Lisäksi Alennuksia.fi:n kautta saat alennuskoodin TT10P4U, jolla saat 10 % alennuksen tilauksestasi. Kampanjakoodi on voimassa vuoden loppuun.

Mene T-paidat.fi:hin tästä linkistä!

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.fi

  Alennuksia.fi on nettikauppojen alennuksiin, tarjouksiin ja kampanjoihin erikoistunut sivusto ja blogi. Kerromme myös vinkkejä ilmaistuotteista ja kilpailuista sekä annamme alennuskoodeja. Sivustoamme kannattaa seurata päivittäin sillä lisäämme uusia kampanjoita ja alennuskoodeja aktiivisesti, usein päivittäin. Olemme myös Facebookissa ja Twitterissä.

  Jos kampanja tai tarjous on mielestäsi hyvä, paina Like-nappulaa!


  Yhteydenotot: info ät alennuksia.fi

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

 • Ajankohtaiset alennuskoodit

  Uudesta mallistosta -10% alennus!
  -10% alennus uuden malliston kengistä. Koskee new collection/uutuudet merkattuja tuotteita.
  SYYS1
  Ei koske jo alennettuja tuotteita.

  Pop up ale Savannilla -50%!
  Kaikki tuotteet* -50% to-su 15.-18.9. koodilla POPUP16 (*alennus ei koske aitoja kultakoruja, lahjakortteja tai ale-tuotteita).
  POPUP16
 • Ajankohtaiset kampanjat:

 • Avainsanat

 • Edullinen majoitus netistä: