Tykkää tästä ja osallistut Alennuksia.fi:n Varusteleka-arvontaan!

Julkaistu : 1. 09. 2011

Tykkäämällä tätä arvontapostausta Facebookissa (käytä tätä linkkiä) olet mukana Alennuksia.fi:n arvonnassa. Lähetämme kolmelle onnekkaalle mielenkiintoisia Varustelekan tuotteita. Varusteleka myy armeijateemaisia tavaroita, joiden joukossa on kaikenlaista hassun hauskaa. Emme kerro mitä voittajille lähetämme mutta aavistuksen siitä voi saada vierailemalla Varustelekan sivuilla alla olevasta bänneristä :) Arvomme voittajat 15.9.2011 ja ilmoitamme ne Facebook-sivullamme!

Klikkaa tästä arvontaan ja tykkää!

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.fi

  Alennuksia.fi on nettikauppojen alennuksiin, tarjouksiin ja kampanjoihin erikoistunut sivusto ja blogi. Kerromme myös vinkkejä ilmaistuotteista ja kilpailuista sekä annamme alennuskoodeja. Sivustoamme kannattaa seurata päivittäin sillä lisäämme uusia kampanjoita ja alennuskoodeja aktiivisesti, usein päivittäin. Olemme myös Facebookissa ja Twitterissä.

  Jos kampanja tai tarjous on mielestäsi hyvä, paina Like-nappulaa!


  Yhteydenotot: info ät alennuksia.fi

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

 • Ajankohtaiset alennuskoodit

  Uudesta mallistosta -10% alennus!
  -10% alennus uuden malliston kengistä. Koskee new collection/uutuudet merkattuja tuotteita.
  SYYS1
  Ei koske jo alennettuja tuotteita.

  Pop up ale Savannilla -50%!
  Kaikki tuotteet* -50% to-su 15.-18.9. koodilla POPUP16 (*alennus ei koske aitoja kultakoruja, lahjakortteja tai ale-tuotteita).
  POPUP16
 • Ajankohtaiset kampanjat:

 • Avainsanat

 • Edullinen majoitus netistä: