Fitnesstukun Massanlisäys-ALE jatkuu

Julkaistu : 26. 09. 2011

Fitnesstukun massanlisäyspakettialennuskampanja Gainer Pro Recovery, 4 kg + 12 x Gainer Pro Bar 39,90 eurolla on ollut niin menestyksekäs, että Fitnesstukku on päättänyt jatkaa sitä kuukaudella. Gainer Pro Recovery on proteiinirikas hiilihydraattisekoitus maksimaalista energiavarastointia, lihaskehitystä ja palautumista varten. Tuotteessa vain 67 % hiilihydraatteja ja 24 % proteiineja. Gainer Pro sekoittuu ja imeytyy välittömästi. Välttämätön painonnousua ja lihaskasvua varten.

Fitnesstukulla on menossa myös ”Osta nyt – maksa marraskuussa 2011”-kampanja, jossa nollakorolla voit maksaa tilauksesi vasta marraskuussa. Yli 75 euron tilaukset saat myös toimituskulutta ja kaikkiin tilauksiin saat t-paidan kaupan päälle!

Mene Fitnesstukkuun tästä linkistä!

Lukijoiden käyttämät hakutermit:

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.fi

  Alennuksia.fi on nettikauppojen alennuksiin, tarjouksiin ja kampanjoihin erikoistunut sivusto ja blogi. Kerromme myös vinkkejä ilmaistuotteista ja kilpailuista sekä annamme alennuskoodeja. Sivustoamme kannattaa seurata päivittäin sillä lisäämme uusia kampanjoita ja alennuskoodeja aktiivisesti, usein päivittäin. Olemme myös Facebookissa ja Twitterissä.

  Jos kampanja tai tarjous on mielestäsi hyvä, paina Like-nappulaa!


  Yhteydenotot: info ät alennuksia.fi

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

 • Ajankohtaiset alennuskoodit

  Uudesta mallistosta -10% alennus!
  -10% alennus uuden malliston kengistä. Koskee new collection/uutuudet merkattuja tuotteita.
  SYYS1
  Ei koske jo alennettuja tuotteita.

  Pop up ale Savannilla -50%!
  Kaikki tuotteet* -50% to-su 15.-18.9. koodilla POPUP16 (*alennus ei koske aitoja kultakoruja, lahjakortteja tai ale-tuotteita).
  POPUP16
 • Ajankohtaiset kampanjat:

 • Avainsanat

 • Edullinen majoitus netistä: