Osta lukiokirjoja 50 eurolla, saat 10 euron alennuskoodin!

Julkaistu : 9. 08. 2011

Bookplussan elokuun ajankohtaisessa kampanjassa ostamalla lukiokirjoja vähintään 50 eurolla saat saat sähköpostitse viikolla 36 10 euron alennuskoodin, joka on voimassa 31.12.2011 saakka. Etukampanjaan kuuluvat kirjat tunnistat “Sisältyy kampanjaan: Lukiokirjat” tekstistä. Lukiokirjakampanja on voimassa 31.8.2011 asti.

Kampanjan kirjoja mm. Grammar rules!, Lukion ruotsin kielioppi, Neue Adresse Grammatik, MAOL-taulukot, Fotoni 1, Abi kemia, Abi maantiede, Abi biologia, Fi lukion filosofia 1, Abi psykologia, Silta 1, Abi historia, Lukion musa intro, Kunnon kirja: terveyden perusteet ja paljon muita.

Klikkaa itsesi Bookplussaan tästä!

Lukijoiden käyttämät hakutermit:

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.fi

  Alennuksia.fi on nettikauppojen alennuksiin, tarjouksiin ja kampanjoihin erikoistunut sivusto ja blogi. Kerromme myös vinkkejä ilmaistuotteista ja kilpailuista sekä annamme alennuskoodeja. Sivustoamme kannattaa seurata päivittäin sillä lisäämme uusia kampanjoita ja alennuskoodeja aktiivisesti, usein päivittäin. Olemme myös Facebookissa ja Twitterissä.

  Jos kampanja tai tarjous on mielestäsi hyvä, paina Like-nappulaa!


  Yhteydenotot: info ät alennuksia.fi

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

 • Ajankohtaiset alennuskoodit

  Uudesta mallistosta -10% alennus!
  -10% alennus uuden malliston kengistä. Koskee new collection/uutuudet merkattuja tuotteita.
  SYYS1
  Ei koske jo alennettuja tuotteita.

  Pop up ale Savannilla -50%!
  Kaikki tuotteet* -50% to-su 15.-18.9. koodilla POPUP16 (*alennus ei koske aitoja kultakoruja, lahjakortteja tai ale-tuotteita).
  POPUP16
 • Ajankohtaiset kampanjat:

 • Avainsanat

 • Edullinen majoitus netistä: