Tammen kultaiset kirjat nyt netistä!

Julkaistu : 2. 07. 2011

Tammen kultaiset kirjat klassinen kirjasarja on nyt saatavilla! Aloita klassisten Tammen kultaisten kirjojen kerääminen uuden kirjakerhon kautta. Saat ensimmäisen kirjan “Pikku Viu Viu” veloituksetta. Lisäksi kaupan päälle tulee kaksi pixikirjaa. Maksat koko paketista vain postikulut 3,90 euroa. Ensimmäisen kirjan mukana saat myös lisätietoa tulevista paketeista. Sarjan kerääjänä et sitoudu mihinkään. Voit lopettaa tilaamisen koska tahansa ilmoittamalla siitä kirjallisesti asiakaspalveluun.

Tammen kultaiset kirjat – klikkaa tästä

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.fi

  Alennuksia.fi on nettikauppojen alennuksiin, tarjouksiin ja kampanjoihin erikoistunut sivusto ja blogi. Kerromme myös vinkkejä ilmaistuotteista ja kilpailuista sekä annamme alennuskoodeja. Sivustoamme kannattaa seurata päivittäin sillä lisäämme uusia kampanjoita ja alennuskoodeja aktiivisesti, usein päivittäin. Olemme myös Facebookissa ja Twitterissä.

  Jos kampanja tai tarjous on mielestäsi hyvä, paina Like-nappulaa!


  Yhteydenotot: info ät alennuksia.fi

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

 • Ajankohtaiset alennuskoodit

  Uudesta mallistosta -10% alennus!
  -10% alennus uuden malliston kengistä. Koskee new collection/uutuudet merkattuja tuotteita.
  SYYS1
  Ei koske jo alennettuja tuotteita.

  Pop up ale Savannilla -50%!
  Kaikki tuotteet* -50% to-su 15.-18.9. koodilla POPUP16 (*alennus ei koske aitoja kultakoruja, lahjakortteja tai ale-tuotteita).
  POPUP16
 • Ajankohtaiset kampanjat:

 • Avainsanat

 • Edullinen majoitus netistä: