Iittalan verkkokaupassa kesäale

Julkaistu : 26. 07. 2011

Iittala-verkkokaupasta voit ostaa kaikkia Iittalan, Arabian ja Hackmanin myynnissä olevan valikoiman tuotteita ja myös Fiskarsin kodintuotteita. Valikoimassa on muun muassa tuttuja Iittalan lasituotteita (Aalto-maljakot, Ultima Thule, Verna, Kartio, Mariskooli jne), Muumi-mukeja, Fiskarsin saksia ja paljon muuta.

Iittalan verkkokaupassa on vielä tämän viikon kesäale eli SALE. Sale-valikoimassa on huimia tarjouksia esimerkiksi laadukkaista tuotemerkeistä Birds, Takumi, Mango, Flirt, Primavera ja Muumi. Kesäale päättyy 31.7.2011.

Tutustu Iittalan SALE-tuotteisiin tästä!

Lukijoiden käyttämät hakutermit:

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.fi

  Alennuksia.fi on nettikauppojen alennuksiin, tarjouksiin ja kampanjoihin erikoistunut sivusto ja blogi. Kerromme myös vinkkejä ilmaistuotteista ja kilpailuista sekä annamme alennuskoodeja. Sivustoamme kannattaa seurata päivittäin sillä lisäämme uusia kampanjoita ja alennuskoodeja aktiivisesti, usein päivittäin. Olemme myös Facebookissa ja Twitterissä.

  Jos kampanja tai tarjous on mielestäsi hyvä, paina Like-nappulaa!


  Yhteydenotot: info ät alennuksia.fi

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

 • Ajankohtaiset alennuskoodit

  Uudesta mallistosta -10% alennus!
  -10% alennus uuden malliston kengistä. Koskee new collection/uutuudet merkattuja tuotteita.
  SYYS1
  Ei koske jo alennettuja tuotteita.

  Pop up ale Savannilla -50%!
  Kaikki tuotteet* -50% to-su 15.-18.9. koodilla POPUP16 (*alennus ei koske aitoja kultakoruja, lahjakortteja tai ale-tuotteita).
  POPUP16
 • Ajankohtaiset kampanjat:

 • Avainsanat

 • Edullinen majoitus netistä: