Crocsilla kesäale!

Julkaistu : 6. 07. 2011

Crocs Inc. on amerikkalainen kenkiä suunnitteleva ja valmistava pörssiyhtiö. Sen tytäryhtiö Crocs Nordic Oy toimii Suomessa ja muissa pohjoismaissa. Tuttuja Crocs-jalkineita myyvä yritys on Alennuksia.fi:n uusi yhteistyökumppani.

Crocs Suomella alkoi nyt kesäale! Verkkokaupassa kesämallit ovat 20-30 prosentin alennuksella. Jos tilaat yli 35 eurolla saat ilmaisen toimituksen. Lisäksi uutiskirjeen tilaamalla saat Crocs kuponkikoodin, joka antaa sinulle 20 % alennuksen.

Mene tästä Crocsin verkkokauppaanCrocs

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.fi

  Alennuksia.fi on nettikauppojen alennuksiin, tarjouksiin ja kampanjoihin erikoistunut sivusto ja blogi. Kerromme myös vinkkejä ilmaistuotteista ja kilpailuista sekä annamme alennuskoodeja. Sivustoamme kannattaa seurata päivittäin sillä lisäämme uusia kampanjoita ja alennuskoodeja aktiivisesti, usein päivittäin. Olemme myös Facebookissa ja Twitterissä.

  Jos kampanja tai tarjous on mielestäsi hyvä, paina Like-nappulaa!


  Yhteydenotot: info ät alennuksia.fi

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

 • Ajankohtaiset alennuskoodit

  Uudesta mallistosta -10% alennus!
  -10% alennus uuden malliston kengistä. Koskee new collection/uutuudet merkattuja tuotteita.
  SYYS1
  Ei koske jo alennettuja tuotteita.

  Pop up ale Savannilla -50%!
  Kaikki tuotteet* -50% to-su 15.-18.9. koodilla POPUP16 (*alennus ei koske aitoja kultakoruja, lahjakortteja tai ale-tuotteita).
  POPUP16
 • Ajankohtaiset kampanjat:

 • Avainsanat

 • Edullinen majoitus netistä: