Hyvinvoinnin tavaratalolla kesäkamppis ja kampanjakoodi

Julkaistu : 20. 06. 2011

Hyvinvoinnin Tavaratalon Kesäpuoti tarjoaa asiakkailleen kesäkampanjana kaikkea tarpeellista ja mukavaa kesän rientoihin ja aktiviteetteihin. Puodissa on edullisesti muun muassa Nutrilett Hunger Control -tuotteita, Leader Protein proteiinipatukoita, Saltlife suolasaippuaa ja paljon muuta.

Jos tilaat vähintään 199 eurolla saat tilaukseen kaupan päälle laadukkaat Jokipiin Pellavan laudeliinat sekä kotiinkuljetuksen. Lisäksi 31.7.2011 saakka asiakkaana saat Kultakenno Hunajatikun maisteltavaksi. Kahden Redram-tuotteen ostajalle annetaan Arnold Schwarzeneggerin tähdittämä Pumping Iron DVD sekä Redram T-paidan kaupan päälle (voimassa 31.7.2011 saakka)!

Nyt saat Alennuksia.fi:n alennuskoodilla 10 % alennuksen ostoksistasi! Käytä Hyvinvoinnin Tavaratalon kampanjakoodia 1311 ostokorissa saadaksesi alennuksen. Siirry Hyvinvoinnin Tavarataloon tästä!

Lukijoiden käyttämät hakutermit:

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.fi

  Alennuksia.fi on nettikauppojen alennuksiin, tarjouksiin ja kampanjoihin erikoistunut sivusto ja blogi. Kerromme myös vinkkejä ilmaistuotteista ja kilpailuista sekä annamme alennuskoodeja. Sivustoamme kannattaa seurata päivittäin sillä lisäämme uusia kampanjoita ja alennuskoodeja aktiivisesti, usein päivittäin. Olemme myös Facebookissa ja Twitterissä.

  Jos kampanja tai tarjous on mielestäsi hyvä, paina Like-nappulaa!


  Yhteydenotot: info ät alennuksia.fi

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

 • Ajankohtaiset alennuskoodit

  Uudesta mallistosta -10% alennus!
  -10% alennus uuden malliston kengistä. Koskee new collection/uutuudet merkattuja tuotteita.
  SYYS1
  Ei koske jo alennettuja tuotteita.

  Pop up ale Savannilla -50%!
  Kaikki tuotteet* -50% to-su 15.-18.9. koodilla POPUP16 (*alennus ei koske aitoja kultakoruja, lahjakortteja tai ale-tuotteita).
  POPUP16
 • Ajankohtaiset kampanjat:

 • Avainsanat

 • Edullinen majoitus netistä: