Alennuksia.fi – tervetuloa!

Julkaistu : 13. 06. 2011

Aiemmin Alennuksia.com-osoitteessa sijainnut sivumme on nyt saanut uuden Alennuksia.fi-osoitteen! Tervetuloa uudet ja vanhat lukijat hyödyntämään sivultamme löytyviä verkkokauppojen ja sivustojen tarjouksia, alennuksia, kampanjoita. Lisäksi kerromme kilpailuista, vihjaamme ilmaistuotteista ja annamme alennuskoodeja.

Uusia tarjouksia ja kampanjoita lisätään sivulle lähes päivittäin! Kannattaa liittyä Facebook-ryhmäämme tai tilata Uutiskirje! Järjestämme fanien ja uutiskirjeen lukijoiden kesken kilpailuja ja kerromme muun muassa Alennuksia.fi:n omista alennuskoodeista.

Kommentit

Kommentointi on suljettu.

 • Alennuksia.fi

  Alennuksia.fi on nettikauppojen alennuksiin, tarjouksiin ja kampanjoihin erikoistunut sivusto ja blogi. Kerromme myös vinkkejä ilmaistuotteista ja kilpailuista sekä annamme alennuskoodeja. Sivustoamme kannattaa seurata päivittäin sillä lisäämme uusia kampanjoita ja alennuskoodeja aktiivisesti, usein päivittäin. Olemme myös Facebookissa ja Twitterissä.

  Jos kampanja tai tarjous on mielestäsi hyvä, paina Like-nappulaa!


  Yhteydenotot: info ät alennuksia.fi

  Liity myös Facebook-ryhmäämme!

 • Ajankohtaiset alennuskoodit

  Uudesta mallistosta -10% alennus!
  -10% alennus uuden malliston kengistä. Koskee new collection/uutuudet merkattuja tuotteita.
  SYYS1
  Ei koske jo alennettuja tuotteita.

  Pop up ale Savannilla -50%!
  Kaikki tuotteet* -50% to-su 15.-18.9. koodilla POPUP16 (*alennus ei koske aitoja kultakoruja, lahjakortteja tai ale-tuotteita).
  POPUP16
 • Ajankohtaiset kampanjat:

 • Avainsanat

 • Edullinen majoitus netistä: